O nama

O nama

Grunt Nekretnine su osnovane u studenom 2018. godine sa željom da se građanima Osijeka i okolice pruže vrhunski standardi u prometu nekretninama, bilo to prodaja, kupnja, najam ili zakup. Tu smo kako bi osigurali najmodernije načine prezentacije Vaših nekretnina, ili kako bih Vas upoznali sa najnovijim trendovima na tržištu.

OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI

Grunt d.o.o. za usluge, Vijenac Dinare 6, OIB 19916013379 je osigurano od profesionalne odgovornosti u posredovanju prometa nekretnina policom osiguranja Br. 1399-00047909 izdanom od strane Wiener Osiguranja d.d.

GDPR

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice. Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici. Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na newsletter) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka

SPREČAVANJE PRANJA NOVCA I FINANCIRANJE TERORIZNA

Grunt d.o.o. za usluge u skladu s odredbama važećeg Zakona o sprečavanju pranja novca i financiranja terorizma kod obavljanju poslova u posredovanju prometa nekretnina obavezano je da sprovodi mjere otkrivanja i sprečavanja pranja novca i financiranja terorizma, kojima će sprečavati odnosno bitno ograničavati mogućnosti zloupotrebe u okviru Društva, kao i proizvoda bilo za pranje novca, bilo za financiranje terorizma.